PSD Suceava 2020

Primăria Suceava i-a premiat pe sportivii suceveni Dorel Toma şi Mihai Cristi Tcaciuc

> Sportivii au fost răsplătiţi şi pentru rezultatele obţinute la campionatele europene şi naţionale de culturism şi fitness

Primăria Suceava i-a premiat pe sportivii suceveni Dorel Toma şi Mihai Cristi Tcaciuc pentru rezultatele obţinute la campionate europene şi naţionale de culturism şi fitness

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, joi dimineaţa, că Primăria Municipiului Suceava a premiat doi dintre sportivii importanţi ai oraşului, Dorel Toma şi Mihai Cristi Tcaciuc.

Dorel Toma a obţinut titlul de Campion European Absolut la Campionatele Europene de Culturism din Spania, locul I masters 40-46 ani, categoria +100 kg la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness desfăşurat la Sibiu şi locul III la Balcan Championships seniori şi masters, categoria +100 kg, desfăşurat la Drobeta Turnu Severin.

La rândul său, Mihai-Cristi Tcaciuc a obţinut locul II la Balcan Championships seniori, categoria 90 kg, desfăşurat la Drobeta Turnu Severin.

„Sportul ajută la dezvoltarea individuală, dar conduce şi la remarcarea şi recunoaşterea oraşului nostru în contexte pozitive. Încurajăm progresul şi performanţa sportivă!” a transmis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: