Sylvester Stallone scoate la licitaţie unele dintre cele mai apreciate ceasuri din colecţia sa

Sylvester Stallone scoate la licitaţie câteva dintre cele mai apreciate ceasuri ale sale, inclusiv două care au devenit celebre în filmele sale, anunţă CNBC.

Actorul, cunoscut pentru rolurile sale din filme de acţiune, ca Rocky şi Rambo, este un colecţionar împătimit de ceasuri. El va vinde cinci din cele mai importante ceasuri la un eveniment din 12 decembrie.

În loc să se concentreze asupra mărcilor tradiţionale precum Rolex sau Patek Philippe, Stallone a fost un colecţionar de mărci contemporane, precum Panerai şi Richard Mille. Cele cinci ceasuri pe care intenţionează să le liciteze includ patru ceasuri Richard Mille şi unul Panerai.

Stallone a fost deosebit de pasionat de ceasurile Richard Mille, cunoscute pentru tehnologie, inginerie şi materiale de ultimă generaţie. El va vinde unul dintre cele mai rare ceasuri Richard Mille, un RM 25-01 Adventure Tourbillon Chronograph care s-a născut dintr-o colaborare între Richard Mille şi Stallone, care răspunde la întrebarea: „Ce fel de ceas ar purta Rambo?”

Ceasul are un tourbillon, un cronometru, o busolă cu rama detaşabilă şi capac din carbon, o nivelă menită să sporească acurateţea busolei şi un mic compartiment pentru tablete de purificare a apei. Richard Mille a realizat doar 20 de ceasuri, iar la licitaţie, cel deţinut de Stallone este aşteptat să aducă între 250.000 şi 500.000 de dolari.

Stallone vinde, de asemenea, un RM052-01 care are în centru un craniu de aur roz, estimat între 350.000 şi 700.000 de dolari. De asemenea, va fi vândut un RM059-01, unul dintre cele 50 create pentru a onora sprinterul olimpic Yohan Blake, cu o valoare estimată de la 300.000 la 600.000 de dolari.

Un ceas Richard Mille pe care Stallone îl purta în „The Expendables 3” va fi, de asemenea, scos la licitaţie, estimat de la 60.000 la 120.000 de dolari.

Poate că cel mai faimos ceas vândut este Panerai Luminor, estimat să se vândă cu 40.000 – 80.000 de dolari. Stallone l-a purtat-o în timpul filmului din 1996 „Daylight” – „Panică în tunel”. Apariţia i-a adus mărcii Panerai faimă şi a atras atenţia colecţionarilor şi cumpărătorilor de ceasuri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: