Adrian Popoiu, reales primar la Siret:

„Ne întoarcem la muncă !”

Într-un mesaj adresat siretenilor, primarul Adrian Popoiu (PNL), reales, le-a mulţumit celor care l-au votat şi le-a transmis asigurări că „va fi primarul tuturor siretenilor, indiferent cum au votat”.

Adrian Popoiu a transmis că administraţia sireteană va continua proiectele în derulare şi că va începe să lucreze la proiectele ce vor fi depuse în perioada de finanţare 2021-2027. Totodată, şi-a cerut scuze pentru „disconfortul ce va fi creat de şantiere, deoarece în perioada următoare numărul acestora va creşte semnificativ (drumuri, locuinţe sociale, bibliotecă, muzeu, parcuri etc.)”, anunţând: „Ne întoarcem la muncă!”.

Prezenţa siretenilor la urne în ziua de duminică, 27 septembrie a.c., a fost, conform Biroului Electoral Central, de 43,03%. Au votat 3485 de alegători, cu 38 mai puţini faţă de turul 2 al prezidenţialelor. Primarul Popoiu a considerat-o a fi „o prezenţă foarte bună, ţinând cont de condiţiile în care s-au desfăşurat aceste alegeri”. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: