De la începutul lunii septembrie, în judeţ

55 de cadre didactice, 10 elevi şi 10 angajaţi din personalul nedidactic auxiliar, confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

> Cele mai noi cazuri au apărut la Udeşti, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bosanci, Valea Moldovei şi Suceava

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat ieri că în judeţ au fost confirmate pozitiv cu infecţie cu SARS-CoV-2, de la începutul lunii septembrie şi până în prezent, în urma testării RT-PCR, 55 de cadre didactice, 10 angajaţi din rândul personalului nedidactic şi auxiliar, precum şi 10 elevi

Gabriela Băncilă a spus că cele mai noi cazuri confirmate din rândul personalului din învăţământ sunt un profesor de la Şcoala Ştirbăţ, comuna Udeşti, şi un paznic al Colegiului Silvic Câmpulung Moldovenesc.

Alte patru noi cazuri au fost confirmate şi în rândul elevilor, respectiv câte un caz la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bosanci, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Valea Moldovei şi Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava.

De precizat că alte şase cazuri pozitive de infecţie cu noul coronavirus au fost confirmate la elevi din unităţi şcolare diferite, de la începerea cursurilor anului şcolar curent, respectiv câte un caz la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Iaslovăţ, Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Şcoala Nr. 5 Suceava, Şcoala Gimnazială Burla şi Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: