Val de agresiuni în judeţ, pe fondul consumului de alcool

> Unul dintre agresori, din Vicovu de Jos, a fost încătuşat după ce a devenit agresiv cu poliţiştii

Mai multe agresiuni s-au înregistrat duminică seara în localităţi sucevene, conflictele izbucnind pe fondul consumului de alcool.

Unul dintre agresori a fost chiar şi încătuşat. Este vorba despre un bărbat de 44 ani din comuna Vicovu de Jos. Acesta şi-a bătut concubina de 38 ani cu care locuieşte împreună de 13 ani.

Femeia a relatat poliţiştilor că, în jurul orei 20.15, concubinul ei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a început să facă scandal la domiciliu şi a lovit-o cu palma, provocându-i o echimoză.

Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, iar acesta a devenit agresiv, fapt ce a condus la imobilizarea şi încătuşarea lui.

Cu toate acestea, în cauză nu a fost emis un ordinului de protecţie provizoriu, femeia declarând în plângerea depusă că nu doreşte acest lucru. Ea a mai menţionat că se desparte de bărbat, plecând la mama ei, din comuna Horodnic de Sus.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea „violenţă în familie”.

Mitocu Dragomirnei. Conflict spontan la o petrecere

Un alt caz de agresiune a izbucnit în timpul unei petreceri în comuna Mitocu Dragomirnei. O tânără din localitate, în vârstă de 20 ani, a fost agresată de un cunoscut, în vârstă de 42 ani, invitat la petrecere. Între aceştia a izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul a lovit tânăra cu palma în zona capului. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „lovirea sau alte violenţe”.

Arbore. Bătut de doi consăteni

Un dosar penal pentru aceeaşi infracţiune a fost întocmit în cazul unei agresiuni produse în comuna Arbore. Un localnic de 31 ani a fost bătut de doi consăteni. Bărbatul a relatat că, după o seară petrecută într-un bar din localitate, împreună cu cei doi agresori a părăsit localul, iar ulterior între ei a izbucnit un conflict spontan care s-a transformat într-o bătaie. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Vadu Moldovei. Femeie agresată de un vecin

Încă un caz soldat cu dosar penal a avut loc în comuna Vadu Moldovei, unde o femeie de 76 de ani a fost agresată de un vecin de 61 ani. Şi în acest caz agresiunea a avut loc în urma unui conflict spontan, bărbatul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Suceava. S-a răzbunat pe aparatul care i-a mâncat banii

La ora 19.32, duminică, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către dispeceratul de la Real Guard Suceava, cu privire la faptul că un bărbat a distrus un aparat de joc de tip slot machine situat în incinta SC Simfony Prod Com SRL situat pe bulevardul George Enescu.

La faţa locului a fost găsită o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, care îl avea în custodie pe autorul comiterii faptei, în persoana lui V.M., de 31 ani, din Suceava, care se afla în stare de ebrietate.

La ora 18.30, V.M., fiind în stare de ebrietate, a intrat în incinta barului SC Simfony Prod Com SRL, unde a jucat la unul dintre aparatele de tip slot machine. Pe fondul consumului de alcool şi al faptului că ar fi pierdut o sumă de bani în acel loc, a lovit cu pumnul în ecranul aparatului, spărgându-i sticla de protecţie de pe ecran.

Angajata unităţii a apelat butonul de panică, iar la faţa locului şi-au făcut apariţia un echipaj de la firma de pază Real Guard şi un echipaj de poliţie, care l-au reţinut şi identificat pe autorul faptei. Din cauza stării avansate de ebrietate în care acesta se afla acesta, nu s-a reuşit obţinerea de date cu privire la comiterea faptei.

Persoana vătămată a depus plângere penală pentru „distrugere”, prejudiciul urmând să fie comunicat ulterior de firma de mentenanţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: