Numărul angajaţilor din învăţământul sucevean confirmaţi cu Covid-19 a ajuns la 57

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat ieri că în judeţ numărul angajaţilor din învăţământ confirmaţi cu Covid-19 a ajuns la 57, dintre care 49 cadre didactice şi 8 angajaţi din rândul personalului nedidactic şi auxiliar.

Gabriela Băncilă a spus că alte 7 persoane din învăţământul preuniversitar sucevean au fost confirmate cu noul coronavirus în weekend şi în cursul zilei de ieri, respectiv 3 cadre didactice din Siret, două de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” şi unul de la Şcoala Gimnazială „Petru Muşat”, alte două cadre didactice din Suceava, o profesoară de la Şcoala Gimnazială nr. 10 şi o educatoare de la Grădiniţa cu Program Normal din Obcini, precum şi două cadre didactice din Gura Humorului şi Fălticeni, un profesor de la Colegiul „Alexandru cel Bun” şi o învăţătoare de la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a mai spus că din rândul personalului nedidactic a mai fost confirmat vineri un caz la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, astfel că numărul persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus de la acest colegiu a ajuns la 8. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: