Managerul SJU Suceava, dr. Alexandru Calancea:

Medicina nucleară va fi de top la Suceava

> Punerea în funcţiune a laboratorului de specialitate va reprezenta un mare beneficiu pentru pacienţii din judeţ

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, medicul Alexandru Calancea, a declarat că medicina nucleară va fi „una de top” la Suceava, iar medicii angajaţi care vor lucra în Laboratorul de medicină nucleară al unităţii au experienţă profesională şi au efectuat stagii de pregătire în specialitate în străinătate.

Medicul a spus că Laboratorul de medicină nucleară este la cheie, procedurile de acreditare au fost demarate şi se aşteaptă finalizarea acreditării din partea CNCAN.

El a menţionat că asistenţii medicali ai laboratorului au urmat cursuri de radioprotecţie.

Managerul SJU Suceava a precizat că laboratorul este dotat cu două aparate medicale de înaltă performanţă, respectiv un PET-CT şi un SPEC-CT.

Laboratorul a fost amenajat pe o suprafaţă de 580 mp.

Calancea a subliniat că punerea în funcţiune a Laboratorului de medicină nucleară va reprezenta un mare beneficiu pentru pacienţii din judeţul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: