Comunele Adâncata şi Hânţeşti vor avea distribuţie locală de gaze naturale

> Gheorghe Flutur a semnat ieri certificatele de urbanism

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, joi, certificatele de urbanism pentru înfiinţarea sistemelor de distribuţie gaze naturale în comunele Adâncata şi Hânţeşti.

Astfel de documente au fost emise în ultima perioadă şi pentru comunele Forăşti şi Valea Moldovei, de asemenea pentru Zamostea, Zvoriştea cu satele aparţinătoare Zvoriştea, Şerbăneşti, Dealu, Buda, Stânca şi Slobozia, dar şi Bălcăuţi cu satele aparţinătoare Bălcăuţi, Gropeni, Negostina, pentru studiul de fezabilitate şi pentru autorizarea lucrărilor de construcţii.

„Îi îndemn şi pe ceilalţi primari să depună proiecte pentru extinderea reţelei de gaze naturale” a transmis Gheorghe Flutur.

El a precizat că spre Vatra Dornei se lucrează deja la construcţia magistralei de gaze naturale, iar în jurul Sucevei sunt multe localităţi care aşteaptă gaz metan, mai ales că distanţa până la magistrală nu este foarte mare, iar acum Guvernul acordă fonduri primăriilor care vor să ducă gazul în localităţile lor.

„Avem în judeţul Suceava 37 de primării cu studiile de fezabilitate deja făcute. Unul dintre principalele proiecte pentru perioada următoare va fi dublarea numărului de persoane din judeţ care să fie racordate la reţelele de gaze naturale” a mai spus preşedintele CJ Suceava. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: