Dr. Alexandru Calancea:

Spitalul Judeţean de Urgenţă îşi va reface strălucirea în cel mai scurt timp

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, dr. Alexandru Calancea, a declarat marţi, după o vizită la şantierul viitorului centru de radioterapie, că această investiţie este un mare câştig pentru pacienţii din Suceava, pentru pacienţii care se adresează spitalului.

„Nu pot decât să mă bucur că SJU Suceava este într-o direcţie foarte bună. Vedeţi specialităţi noi, laboratoare noi. Sunt mulţi colegi tineri din centre universitare care deja au venit şi au pus umărul alături de noi la munca pe care o desfăşurăm zi de zi, iar alţi colegi şi-au exprimat dorinţa de a se alătura echipei în viitorul apropiat” a spus dr. Calancea.

El şi-a exprimat convingerea că SJU Suceava va redeveni un spital etalon.

„Nu pot decât să-mi exprim bucuria şi convingerea că acest spital îşi va reface strălucirea în cel mai scurt timp şi vom deveni un etalon în zona Bucovinei, în zona Moldovei, la nivel regional şi la nivel naţional” a declarat Calancea. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: