Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 4.792

> În spitalele din judeţ rămân internaţi 266 pacienţi Covid-19, dintre care 17 sunt în secţia ATI

Prefectura Suceava a informat că, ieri, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică, în judeţ se înregistrau 4.792 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, au fost internate 19 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 29 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 563 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 188 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, 120 erau în zona tampon şi 255 aveau alte afecţiuni (non-Covid). Din cei 188 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 119 prezentau forme medii ale bolii, 52 forme uşoare, iar 17, cu forme grave, erau internaţi în secţia ATI, trei fiind ventilaţi mecanic.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea ieri de 331 de paturi libere, dintre care 32 pentru pacienţi Covid-19, 230 în sectorul non-Covid şi 69 pentru zona tampon. La unitatea ATI sunt disponibile 7 paturi pentru pacienţi non-Covid şi 18 de ventilatoare dintre care 3 pentru pacienţi Covid-19.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 78 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 9 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

„Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări” a precizat Prefectura Suceava. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: