DSP a declarat închis focarul de Covid-19 de la Primăria Suceava

> În total, au fost depistate 9 cazuri de infecţie

Prefectura a informat ieri că, potrivit datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în data de 14 septembrie focarul de Covid-19 de la Primăria Municipiului Suceava a fost declarat închis.

Potrivit sursei citate, la Primăria Suceava au fost depistate în total nouă cazuri de infecţie cu virusul SARS-CoV-2.

Prefectura nu a oferit alte detalii referitoare la acest caz. Amintim însă că, anterior, primarul Ion Lungu a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în Primărie este un focar de infecţie cu noul coronavirus şi că se luau toate măsurile pentru prevenirea răspândirii. „Avem un focar de infecţie cu noul coronavirus în Primărie în cadrul Direcţiei Economice la taxe şi impozite locale persoane fizice” a spus atunci primarul.

Iniţial, au fost depistate 6 cazuri de Covid-19, iar ulterior personalul Direcţiei Economice din Primăria Suceava a fost testat pentru infecţia cu noul coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: