Primele gospodării din comuna Moara au început să fie racordate la gaz metan

> Şeful administraţiei judeţene i-a informat pe ceilalţi primari să depună proiecte pentru reţele de distribuţie a gazului natural

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, ieri, la Moara, la evenimentul de începere a conectării gospodăriilor din comună la reţeaua de gaz natural.

El a aprins primul foc la un aragaz dintr-o locuinţă din comună şi a transmis că gazul metan înseamnă civilizaţie.

Flutur a amintit că a început acest proiect în urmă cu mai mulţi ani cu primarul din Moara, care a venit la el şi l-a întrebat cum vede dezvoltarea proiectului. După discuţii privind numărul de beneficiari, care trebuie să fie peste 1000, s-a creionat proiectul.

„L-am trimis la Transgaz, pentru discuţii, iar de atunci au început toate procedurile. Un an a durat construcţia acestei reţele” a spus Flutur, care a felicitat şi constructorii, şi operatorii, şi investitorul, că a avut curaj să investească la Moara.

„Din câte ştiu sunt 1000 de case care vor avea gaz metan imediat, dar mai sunt circa 1000 de case care aşteaptă gazul metan. Până la urmă, înseamnă civilizaţie” a declarat Flutur.

El a precizat că următoarea investiţie de acest gen va fi la Sadova, unde primarul s-a implicat.

„Îi îndemn şi pe ceilalţi primari să depună proiecte pentru extinderea reţelei de gaze naturale şi spre Vatra Dornei. În jurul Sucevei sunt multe localităţi care aşteaptă gaz metan, mai ales că distanţa nu este foarte mare, iar acum Guvernul ne-a dat posibilitatea. Sunt circa un miliard de euro fonduri pentru primăriile care vor să ducă gaz metan în localităţile lor” a spus Flutur.

El crede că va fi „o bătălie” pentru finanţarea acestor proiecte de extindere a reţelelor de gaz natural.

„Avem în judeţul Suceava 37 de primării cu studiile de fezabilitate făcute. În următorii ani, după apă-canal, cel mai important proiect este gazul metan” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Margueritte_Kliupa says:

  Herr Ghitza dă interviuri,mai nou,pe unde prinde lideri de opinie le și livrează,mă-nțelegi,material,hectare întregi din ce ținea în el și noi nu știam,îi mai lasă cca 5 minute,iar îi prinde,iar îi împroașcă cu salivă,de sub masca sa tip drum-expres A7…
  Bun prilej și pentru anumiți specialiști ieșiți din școli care au dat țării mulți doctori confecționați din tablă pentru a-l analiza și d.p.d.v. psihologic,afli fel de fel de lucruri,cum s-a martirizat dumnealui pentru Bukowina,cu ochii in lacrimi,nu,cum nește indivizi care n-au ce face și au bătături de la tastatura a ceva,laptop,crede el, îl tot încearcă,să-l încurce, să-l devieze,să-l despartă de lopată,însă cum să facă el asta??? Dați-mi cizme de cauciuc,mai zice el,să mă duc să fac autostrăzi,acuma după strălucitul succes cu semnarea de la cureaua A7,mă așteaptă încă una,cea de la Marea Baltică la Marea Neagră,eu am vorbit unde trebuie,nu se face nimic fără mine,după cum ați văzut,că unde am fost eu și ekipa de documentare se mai turna o lingură-două de asfalt,pe unde au fost ceilalți,de 20 de ani de când am intrat în politică,în primul rând că nu există poze cu ei…
  Ăștia l-au și obstrucționat ,ceva de groază,pe el, ca lopătar politic,ca ctitor și adăugitor de hudiți asfaltate gâdilos,parcimonios,l-au împiedicat să poarte basca,masca,casca pe-o parte,și anume pe partea dreaptă,dar degeaba,incă nu s-a născut omul să-l oprească…
  Eu nu am nici o indoialaă,de aia trebe să se pronunțe specialiștii mai sus sugerați,dacă nu cumva marele gauleiter de Bukowina este ușor ieșit de pe șină,nu mult,cam atâta și cam cum le stă bine sociopaților…Sociopatia nu este o boală care se tratează cu medicamente,studii serioase arată că cca 4% din populație suferă de această meteahnă… Ce fac sociopații? Sociopații nu au conștiință,sentimentul de culpă,niciodată! Ei nu percep ,nu filtrează empatic,altruismul le este total străin,au un subiectivism alterat,cum adică să aibă,de exemplu,vreo vină,cât de mică,în chestia cu transformarea SJU Suceava în Auschwitz? De aia mint cu cea mai mare ușurință,trec de la o stare de spirit la alta instantaneu… Amintiți-vă cum plângea Petrov brusc,din te miri ce,azi zicea ceva și a doua zi se contrazicea,senin,pe fond,în aceeași chestiune… Mai au și câte un frumușel delir de etalare,îl aveți,desigur,în minte pe domnul Flutur, pozând din orice poziție,dând pe goarnă despre succesuri peste tot unde încape și se permite,el a pus Bucowina pe harta și harta in cui,el pornește hora,el salvează el cere,el atrage atenția,iar pozează,iar mai stă 5 minute,iar te prinde,iar te amețește,histrionic,cu infinitele sale succesuri,cum s-a sacrificat el și i-a lăsat pe Falcă și pe Blaga la Bruxelles să câștige câte 9000 de euro pe lună,el a rămas aici,T34,tanc,adică,să facă din Suceava Bukowina iar din Bucovina,cu lacrimi în ochi,să facă ceva,deocamdată nu se știe ce…Ba chiar și în toate cele,ce noroc am avut cu el,ca să ce?
  Iaca:
  Dumnealui a avut două mandate de președinte al CJ al PDL Suceava… Intre cele două,s-a mai scremut un imitator de duzină să facă festivaluri,mai apoi poporul l-a adus inapoi,deoarece mai bine cu originalul decât cu imitatorul…Un mandat a fost sub ai săi,între 2008-2012,a fost apoi acel intermezzo nesemnificativ,vine apoi acest mandat,2016-2020 și dacă mai dă Dumnezeu încă unul și mă duc,de pe prispa căsii,am zice noi… Deci, în primul mandat nu a reușit să ducă la capăt nimic,in afară de pozele sale cu Petrov și Nutzi,atunci când: „…Sunt Gheorghe Flutur și vă spun/Traian Băsescu-i cel mai bun!…”,pe toate gardurile,pe toți stâlpii… Cine l-a împiedicat atunci să înceapă dezvoltarea,să înceapă ceva,in afară de corăghiești,asta-horă-este-bună,bătuta și arcanul pe dupe tufiș?
  http://prntscr.com/ug3br6
  ..ecce homo
  http://prntscr.com/ug3doe
  ..realizări ale primului mandat..
  http://prntscr.com/ug3kuy
  Asta era pe vremea în care lucra nezgândărit de nimeni de la ciuma roșie,avea toate indămânelile,toate,inclusiv oportunitatea,nu-i așa,de a aduce atât mocănița cât și pe madam Nuți in centrul Sucevei,ca simboluri ale dezvoltării județene…
  Dar in acest mandat?
  http://prntscr.com/ug3mhc
  Și mai ce? Mai ziceți dvs,pentru că iată crunta realitate:
  https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-24269496-trei-indicatori-care-arata-unde-mai-buna-viata-salariatior-din-romania-topul-judetelor-vulnerabile.htm
  Articolul este din 05.09.2020!
  Priviți unde ne lasă și o să ne ia,ptiu drace,din nou, gauleiterul sociopat Flutur… Vedeți cine este pe poziția 23,față de cine făceam noi nazuri,cu trimiteri la Paylanda,vedeți cine pe poziția 40 și cine pe 41… Ce mai e sub noi? Exact cât i-ar mai trebui dumnealui într-un viitor mandat,să știm o treabă!
  Domnii&doamnele de la PSD n-au,ca de obicei,nici măcar simțul umorului…Că, până acuma ,domnul Flutur ar fi trebuit să primească prin curier un colet cu toate cele necesare:cizme de cauciuc,lopată cu coadă rabatabilă (să încapă în pachet…) ,mască,cască,bască,toate cu A7 pe ele,spirt,curea…
  Iată ,în rezumat,subliniem,unde ne-a dus domnul Flutur:
  http://prntscr.com/ug3s0r
  In campania din 2016 iată ce promitea dumnealui- imaginea este de pe blogul unui domn numit Camil,inclusiv sublinierile… „Om perfid” era pseudonimul acelui domn,cel mai probabil basarabean,nu că nu i s-ar potrivi și lui Flutur,n-a pățit el niciodată o asemnea rușine… Deci:
  http://prntscr.com/ug3tna
  Nu cumva și atunci ,și acum,el „re-pornea” dezvoltarea județului Suceava care îi este lui „Bucovina”?
  In fine,iată cum arată,pentru uzul dumnealui,pentru uzul nostru,pentru folosul altora, Bukowina dumnealui,cam de la asta re-pornim sub gauleiter Flutur:
  http://prntscr.com/ug3v8z
  Alegătorule din zona de munte,îți pare cunoscut vreun trunchi de pe-acolo? Iți amintește ceva cunoscut,măcar? Dar ție,alegătorule de la șes,iți sugerează ceva această imagine?
  Dacă DA,apasă pe tasta A! Dacă în mod sigur DA,apasă și pe 7,ca să iasă A7,ca pe bot-nița lui Flutur…
  Însă iată ceva sigur,de asta nu scapi,iată sensul dezvoltării bukowinene:
  http://prntscr.com/ug4gor
  In costum național,astfel descris chiar de dumnealui,col(r) Flutur Gheorghe…
  „Am luat o cămeșă nouă făcută în Botoșana, în satul meu drag, din mătase albă, o curea cu mărgele, cizme noi- că m-au criticat la Balul Gospodarilor că le aveam prea lungi- o pălărie nouă și o bundiță cu dihor…”
  „…a prezentat proiectele actuale de promovare a zonei, de la Hai în Bucovina, Zestrea Bucovinei, Paștele în Bucovina, Crăciun în Bucovina, Pelerin în Bucovina, Întâlniri Bucovinene, Gustă din Bucovina, Hora Bucovinei, toate proiectele fiind promovate împreună cu sucevenii…”
  „Nouă nu ne rămâne decât să fim tradiționali și originali”, a spus Flutur.
  El a anunțat două progame mari pentru Bucovina: Ai verde în Bucovina! și Fă nuntă în Bucovina!”
  Halal să ne fie! Proști am fi dacă nu ne-am salva,de pe locul 41,cu aceste programe,să le spunem ”A7” !

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: