Marile investiţii prevăzute în judeţ

> Avem nevoie de locuri de muncă, altfel, tineretul o taie în străinătate şi vom avea o problemă uriaşă, consideră preşedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, la Stulpicani, că această zonă va deveni cea mai frumoasă zonă turistică a ţării şi că investiţiile majore pe care şi le propune pentru următorul mandat vor genera locuri de muncă, astfel încât zona de munte să nu se mai depopuleze.

Flutur a spus că a vizitat şantierul drumului spre Codrul Secular de la Slătioara şi a anunţat că se începe şi asfaltarea de la Frasin pentru restul de drum rămas.

El a subliniat că primarul de Stulpicani, Vasile Zamcu, e un om de care comuna Stulpicani are nevoie.

„Un primar trebuie să fie în cizme, să nu fie comod şi să se lupte” a spus Flutur, care a amintit că atunci când erau pe poziţii politice diferite primarul de Stulpicani a insistat şi că el l-a ajutat, aşa cum a ajutat întreaga zonă de munte.

Flutur a declarat că un pas uriaş spre civilizaţie îl reprezintă apa şi canalizarea, dar că e nevoie şi de locuri de muncă.

„Mai trebuie să avem locuri de muncă. Altfel, tineretul o taie în străinătate şi avem o problemă uriaşă. Avem sate întregi unde am dus apă, canal, gaz metan, iar din zece case, patru sunt pustii. Mor cei în vârstă cu steag negru la poartă şi nimeni nu rămâne în loc” a spus Flutur.

El a arătat că obligaţia autorităţilor este să acţioneze pentru crearea de locuri de muncă şi a explicat că acesta este motivul investiţiilor în modernizarea drumurilor.

„Noi avem marile investiţii pregătite pentru Bucovina şi aici vorbesc de aeroport şi de deschiderea pe care tot eu am făcut-o către lume. Luni semnăm pentru A7 ca să ne legăm de capitala României. Unora nici acum nu le vine a crede, dar să vedeţi că aşa se întâmplă” a spus Flutur.

El a anunţat că se va începe şi proiectul drumurilor ocolitoare, care să scoată traficul greu din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

„Cred că această zonă va fi una dintre cele mai frumoase zone ale României, dacă deschidem drumul spre Câmpulung” a mai spus Flutur.

El i-a îndemnat pe localnici să nu se grăbească să vândă terenurile, pentru că în curând vor valora mai mult, în condiţiile în care zona va deveni un punct de atracţie turistică. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: