Dan Ioan Cuşnir:

În ritmul actual, Suceava va ajunge un oraş depopulat

> Avem obligaţia să demarăm de urgenţă un parc industrial şi un incubator de afaceri

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni, în cadrul unei conferinţe de presă alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, că este nevoie ca Suceava să dezvolte imediat un parc industrial, pentru locuri de muncă mai bine plătite.

„Ceea ce simţim în stradă în ultimele zile ne confirmă care este principala nevoie a sucevenilor. Sucevenii au nevoie de locuri de muncă bine plătite. Asta vom face începând cu 28 septembrie. Avem obligaţia să le dăm motive tinerilor să se întoarcă acasă. Asta va fi misiunea noastră” a spus Cuşnir.

El a transmis conducerii PSD că după 28 septembrie îi aşteaptă la Suceava pentru că Suceava are nevoie urgentă de un parc industrial şi de un incubator de afaceri.

„În România sunt 75 de parcuri industriale funcţionale, dar niciunul în Suceava. Avem obligaţia să demarăm de urgenţă un parc industrial şi un incubator de afaceri. În ritmul actual, Suceava va ajunge un oraş depopulat. Avem obligaţia să le dăm tinerilor motive să nu mai plece şi să se întoarcă acasă” a spus Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: