Drăguşeni

Un bărbat a căzut 12 metri într-o fântână secată

> El voia să-şi recupereze o capră şi şi-a prins o funie de picior, uitând să se asigure

Pompierii militari din Fălticeni au reuşit, sâmbătă după-amiaza, să salveze un bărbat şi o capră căzuţi într-o fântână fără apă, adâncă de 12 metri.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari fălticeneni au fost solicitaţi sâmbătă, în jurul orei 13.20, să intervină pentru salvarea unei persoane care a căzut într-o fântână dezafectată, fără apă, situată pe un teren viran de pe raza comunei Drăguşeni.

Victima, un bărbat de 41 de ani, a venit la fântână, unde, cu o zi înainte, îi căzuse o capră, cu gândul să-şi salveze animalul. S-a legat cu o funie de un picior şi a vrut să coboare. Din nefericire, a uitat să lege celălalt capăt al funiei, pentru a fi asigurat, şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 12 metri.

Şansa bărbatului, dat fiind locul izolat, în câmp, a fost faptul că alţi cetăţeni au observat întâmplarea şi au solicitat imediat ajutor la 112.

Pompierii militari, sosiţi la faţa locului, şi-au luat toate măsurile de siguranţă, iar un salvator, cu ajutorul accesoriilor specifice, a coborât în fântână, i-a asigurat şi i-a pregătit pe cei doi – bărbatul şi capra sa – pentru extragere. Ulterior, atât omul, cât şi animalul au fost aduşi la suprafaţă sănătoşi, fără probleme deosebite, care să necesite transportul la spital, respectiv la o clinică veterinară.

După evaluarea medicală, bărbatul şi-a luat capra şi a plecat spre domiciliu, iar militarii s-au retras la bază. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: