Redeschiderea restaurantelor din judeţ este posibilă

> Incidenţa cumulată a cazurilor de Covid-19 este de 0,48 la mia de locuitori

 Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că incidenţa cumulată a cazurilor de infecţii cu noul coronavirus în judeţul Suceava este de 0,48 la mia de locuitori.

Potrivit deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă adoptată joi seara, redeschiderea începând cu data de 1 septembrie 2020 a restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităţilor de cazare, este permisă în judeţele unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

Prin aceeaşi hotărâre se limitează la nivel naţional programul de funcţionare a teraselor între orele 6 şi 24. Mai mult, creşte numărul de persoane care pot participa la evenimente private: 50 într-un spaţiu închis, respectiv 100 într-un spaţiu deschis. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: