La proba la alegere a profilului şi specializării din cadrul bacalaureatului

Trei candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a informat că la proba la alegere a profilului şi specializării – E.d) a bacalaureatului, din sesiunea august – septembrie a.c., desfăşurată miercuri, s-au prezentat 527 de candidaţi din totalul celor 771 înscrişi.

Dintre candidaţii prezenţi la această probă scrisă, 242 au susţinut proba la biologie; la chimie – 5; la fizică – 18; la filosofie – 1; la geografie – 133; la informatică – 14; la logică, argumentare şi comunicare – 109; la sociologie – 5.

Sursa citată a mai informat că 244 de candidaţi au absentat. Trei candidaţi de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, care susţineau probele la biologie (2) şi geografie (1) în centrul de examen Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Cei trei candidaţi nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

ISJ Suceava a precizat că niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis.

În cursul zilei de ieri, absolvenţii clasei a XII-a din judeţul Suceava care au studiat într-o limbă a minorităţilor naţionale (ucraineană) au susţinut proba scrisă la disciplina limba şi literatura maternă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: