Se lucrează la modernizarea drumurilor judeţene din zona Mălini – Slatina

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat lucrările de modernizare executate la drumul judeţean care leagă zona Mălini – Slatina de Găineşti, pe traseul spre Mănăstirea Slatina.

El a spus că acest drum judeţean, modernizat de CJ Suceava cu 5 milioane de euro de la Guvernul României, are o lungime de 12,3 km şi că vor fi construite patru noi poduri şi 29 de podeţe, iar un pod va fi reabilitat.

„Se va lărgi şi platforma drumului la 8 metri, din care pe 6,5 metri carosabil se vor turna două straturi de asfalt, se vor realiza 2,5 km de ziduri de sprijin şi 10 km de şanţuri” a explicat Flutur, care a menţionat că sunt peste 50 de drumuri laterale care vor fi racordate la acest drum judeţean.

El a arătat că, din păcate, acest drum judeţean nu a fost modernizat de foarte mult timp.

Un traseu cu un potenţial extraordinar

„Această modernizare deschide zona spre dezvoltare turistică. Acest traseu Găineşti – Slatina are un potenţial turistic extraordinar” a spus Flutur.

El a mulţumit constructorului că s-a ţinut de cuvânt şi că lucrează, totodată bucurându-se că vremea este bună pentru efectuarea unor asemenea lucrări.

Flutur a amintit că, înainte de modernizarea drumului, în zonă au fost executate lucrări de aducţiune de apă şi reţele de canalizare.

„Am lucrat şi la modernizarea drumului Mălini spre Borca, de la Cornu Luncii spre Mălini, iar procesul de modernizare a drumurilor judeţene din judeţul Suceava continuă. Mai avem şantiere la Boroaia, la Vultureşti, la Hârtop, la Muşeniţa, pe Rarău, la Pleşa, Mănăstirea Humorului, Horodniceni, Satu Mare. Cât vremea ne permite tragem tare, pentru că după ce vine vremea rea va fi mai greu pentru constructori” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: