Peste 4,5 milioane de măşti medicale pentru persoanele defavorizate au ajuns ieri la Suceava

La Direcţia de Sănătate Publică Suceava au ajuns, ieri, 4.600.000 măşti medicale livrate de către Naguma Medical Supply, o firmă deţinută de cetăţeni canadieni.

 Potrivit unui comunicat al firmei, livrările vor avea loc zilnic, întrucât se doreşte acoperirea unui număr cât mai mare de locaţii din România, în cel mai scurt timp, pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de măşti.

Sursa citată arată că Guvernul Orban a decis acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin direcţiile de sănătate publică, autorităţilor locale necesarului de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale.

În acest sens s-a aprobat achiziţionarea a 103 milioane măşti de protecţie pentru 2,3 milioane de persoane din categoriile defavorizate, iar Naguma Medical Supply SRL este câştigătorul acestei proceduri.

„Am făcut toate eforturile pentru a oferi Ministerului Sănătăţii, condus de ministrul Tătaru, cel mai bun preţ, pentru a economisi banii statului şi implicit ai românilor plătitori de taxe şi vom face în continuare acest lucru. Este pentru noi o misiune extrem de importantă şi o datorie de onoare” a declarat Michael Topolinski.

Naguma este o companie nou înfiinţată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael şi cei trei copii – Tyler, Michael şi Ashton), prezentă în România de peste 13 ani şi activând cu precădere în domeniul dezvoltărilor imobiliare. Pe termen lung, familia canadiană îşi propune ca Naguma să devină un furnizor de măşti şi alte echipamente individuale de protecţie (EIP) pentru Europa de Est. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: