Prefectura Suceava anunţă:

Fiecare persoană defavorizată va primi câte 50 de măşti medicale

 > Autorităţile locale pot ridica măştile de la Direcţia de Sănătate Publică Suceava

 Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a făcut precizări referitoare la măştile de protecţie solicitate de la Ministerul Sănătăţii, măşti care au fost livrate, ieri, la DSP Suceava.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava emis ieri, măştile vor fi distribuite localităţilor din judeţ. În acest sens, începând de ieri, reprezentanţii autorităţilor publice locale le pot ridica de la sediul DSP Suceava.

Reamintim că măştile sunt destinate persoanelor defavorizate din judeţul Suceava.

Măştile vor fi distribuite persoanelor beneficiare conform centralizatoarelor transmise în luna iunie (50 măşti/persoană vulnerabilă), la distribuire ţinându-se cont de listele şi numărul de măşti care au fost comunicate de autorităţile locale, precizează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: