La proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat 279 de candidaţi au absentat, iar unul a fost eliminat pentru fraudă

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a informat, într-un comunicat de presă, că la proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat, proba E.c), desfăşurată marţi, din 970 de candidaţi înscrişi – respectiv 790 la matematică şi 180 la istorie – s-au prezentat 691 candidaţi, dintre care 572 la matematică şi 119 la istorie.

Sursa citată a precizat că de la această probă au absentat 279 candidaţi, respectiv 218 la matematică şi 61 la istorie. Un candidat de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, care a susţinut proba la matematică, în centrul de examen Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, a fost eliminat din examen pentru fraudă. El nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Conform ISJ Suceava, niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis.

Ieri s-a desfăşurat proba la alegere a profilului şi specializării – E.d), iar astăzi este programată proba la limba şi literatura maternă – proba E.b). (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: