Verificări în pădurile din zona Câmpulung Moldovenesc

> Jandarmii au împărţit amenzi pentru instalarea de corturi în fondul forestier şi nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară

Jandarmii din cadrul Postului Montan Câmpulung Moldovenesc au verificat respectarea normelor cu privire la activităţile de picnic, dar şi a celor dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, acţiunea a avut loc în cursul zilei de duminică, 23 august.

Pe lângă oferirea de sfaturi în ceea ce priveşte siguranţa pe traseele montane, jandarmii au urmărit conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa deosebită a protejării mediului înconjurător şi îndrumarea turiştilor în vederea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19” arată sursa citată.

Jandarmii au transmis că nu au fost constatate nereguli majore. Însă au fost aplicate cinci amenzi pentru instalarea de corturi în fondul forestier şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi distanţare fizică necesare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: