Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a trecut de 4200

> În spitalele din Suceava şi Rădăuţi erau ieri 214 pacienţi cu Covid-19, dintre care 15 cu forme grave ale bolii

Prefectura Suceava a informat că ieri dimineaţă, conform datelor centralizate Direcţia de Sănătate Publică, în judeţ se înregistrau 4.204 persoane declarate vindecate de Covid 19.

Sursa citată a făcut cunoscut că în ultimele 24 de ore au fost internate 12 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 19 persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 543 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 139 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 108 erau în zona tampon şi 296 pacienţi sunt cu alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 139 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 95 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 29 forme uşoare, iar 15 pacienţi cu forme grave erau internaţi în secţia ATI dintre care cinci erau ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 75 de pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 3 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19 internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări, a precizat Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: