O nouă creştere a numărului de cazuri active de Covid-19 în judeţul nostru

> În 78 de localităţi evoluau ieri 366 de cazuri > Doar 36 de localităţi nu aveau niciun caz de Covid-19

 Prefectura a anunţat că ieri, în judeţul Suceava, erau 366 de cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, miercuri fiind 358 de cazuri.

Sursa precizează că potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene 36 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 31 aveau câte un caz, 23 – sub cinci cazuri, 15 – sub zece cazuri, iar 9 – peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, în carantină se aflau 458 suceveni, iar în izolare 94.

Prefectura Suceava a transmis că forţele de ordine continuă se efectueze controale în contextul Covid-19. Astfel, în cursul zilei de 19 august, poliţiştii au verificat 417 persoane şi 55 de societăţi comerciale, însă fără a aplica amenzi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: