La Suceava

Se au în vedere noi măsuri pentru gestionarea epidemiei de Covid-19

În cursul zilei de luni, 17 august, la Suceava a avut loc o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

În ansamblu, s-a analizat situaţia epidemiologică din judeţ şi s-a discutat despre oportunitatea stabilirii unui set complementar de măsuri necesare pentru gestionarea infecţiilor cu coronavirus la nivelul judeţului.

Amintim că numărul cazurilor active de Covid-19 din judeţul Suceava e în creştere.

Prefectura Suceava a menţionat, într-un comunicat, că s-au analizat şi rezultatele obţinute la nivelul judeţului Suceava în urma acţiunilor derulate pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul infecţiei cu SARS-CoV-2.

În ceea ce priveşte modul în care sunt implementate la nivelul centrelor rezidenţiale prevederile ordinului privind testarea periodică angajaţilor în vederea prevenirii infectării cu Covid-19, în cursul zilei de marţi, DGAPSC Suceava a informat că se menţin pe perioada stării de alertă toate măsurile cuprinse în planul de măsuri aplicat pe fiecare dintre centrele rezidenţiale aflate în subordine, mai menţionează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: