Au fost reluate cursele charter de vacanţă de pe Aeroportul Suceava

> Primul zbor a avut loc luni, spre Antalya

 Primul zbor charter de vacanţă din acest sezon a decolat, luni, de pe Aeroportul Suceava spre Antalya.

În perioada următoare vor fi operate zboruri charter în scop turistic spre Antalya, cu Air Bucharest, luni şi joi, cu Corendon Airlines.

De duminică, 23 august, va fi operat, săptămânal, un zbor charter de vacanţă spre Hurghada, în Egipt, cu Air Bucharest.

Pe Aeroportul Suceava operează în prezent curse regulate companiile Wizz Air şi Blue Air, spre mai multe destinaţii din Europa.

Blue Air operează până la sfârşitul lunii septembrie curse pentru perioada cât Aeroportul Bacău este închis pentru lucrări de amenajare a pistei.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat încrederea că între Aeroportul Suceava şi Blue Air va continua colaborarea şi după această perioadă.

El a spus că în cursul lunii septembrie va fi finalizată şi lucrarea de construire a noului terminal de pasageri al Aeroportului Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI