Solicitaţi de poliţişti după miezul nopţii

Angajaţii ISCTR au amânat să cântărească un camion posibil supraîncărcat cu lemne

> Ei au precizat că nu se aflau în timpul programului şi că îşi vor face treaba a doua zi

Lucrătorii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) au refuzat ieri deplasarea la Rădăuţi, unde poliţiştii au depistat un camion posibil supraîncărcat cu lemne.

Iniţial, în jurul orei 0.30, poliţiştii au fost sesizaţi anonim prin 112 referitor la un ansamblul format dintr-o autoutilitară MAN şi remorca ce transporta material lemnos, posibil supraîncărcată şi neasigurată cu centuri de siguranţă.

Echipajul de poliţie a interceptat autovehiculul pe str. Ion Nistor din Rădăuţi şi a solicitat telefonic prezenţa unui echipaj mobil al ISCTR pentru cântărirea autovehiculului în cauză.

Lucrătorii ISCTR au refuzat însă deplasarea şi au precizat că, dată fiind ora târzie şi nefiind în serviciu, urmau să se deplaseze la Rădăuţi, pentru cântărirea autovehiculului, după ora 6 a zilei de 18 august.

Până atunci, paza camionului a fost efectuată cu echipaje din cadrul Poliţiei Locale a Primăriei Rădăuţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: