Pentru abandonarea de deşeuri pe raza localităţii

O primărie a fost amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de lei

O primărie din judeţ a fost sancţionată, miercuri, de comisari ai Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu, cu 10.000 de lei, după ce, în urma unei sesizări, s-au constatat abandonări de deşeuri pe raza localităţii.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe pagina oficială a instituţiei, comisari ai CJ al GM Suceava s-au deplasat într-o localitate suceveană pentru a verifica o sesizare privind „abandonări de deşeuri şi incinerări ale acestora”.

Comisarii de mediu suceveni au constatat la faţa locului abandonări de deşeuri menajere în amestec, doze din aluminiu, PET-uri, anvelope, deşeuri materiale din construcţii, precum şi urme de incinerare a deşeurilor în lunca râului Suceava.

„Pentru neconformităţile constatate, autoritatea administraţiei publice locale a fost sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform Legii nr.211/2011, cu modificările şi completările ulterioare, stabilindu-se măsuri ferme de remediere a deficienţelor constatate” se precizează în comunicatul Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu.

Fără să ni se spună care a fost primăria sancţionată! (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Cred ca era obligatia ziaristului sa investigheze care este Primaria! Asa este o stire fara importanta. Dar adevarul este ca se incearca sa protejeze Primaria

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: