În spitalele din Suceava şi Rădăuţi sunt internaţi 206 pacienţi Covid-19

Prefectura a anunţat ieri că, potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică, la nivelul judeţului se înregistrau 3.979 de persoane declarate vindecate.

La nivelul judeţului, în cele 24 de ore anterioare, fuseseră internate 14 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 13 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 547 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 143 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, iar 136 pacienţi se aflau în zona tampon. Din cei 143 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 87 pacienţi prezentau forme medii ale bolii, 43 forme uşoare, iar 13 pacienţi cu forme grave erau internaţi în secţia ATI, trei fiind ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 63 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 10 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Sursa precizează că persoanele suspecte de Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent era de 37.129, în anterioarele 24 de ore fiind testate 280 de persoane, a mai arătat Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: