Prinţul Harry spune că reţelele de socializare alimentează o „criză a urii”

Prinţul Harry al Marii Britanii a afirmat că reţelele de socializare alimentează o „criză a urii” şi a lansat un apel companiilor să-şi regândească rolurile atunci când îşi fac publicitate în social media, informează Reuters.

Într-un editorial publicat în revista de afaceri americană Fast Company intitulat „Reţelele de socializare ne dezbină. Împreună, le putem reforma”, Harry a precizat că, împreună cu soţia sa, Meghan, şi-au petrecut ultimele săptămâni contactând lideri din domeniul afacerilor şi directori de marketing şi discutând această temă. „O asemenea companie are şansa de a reconsidera rolul pe care îl are în finanţarea şi susţinerea platformelor online şi care au contribuit, alimentat şi creat condiţiile pentru o criză a urii, o criză de sănătate şi o criză a adevărului”, a scris Harry. El nu a precizat însă numele concret al niciunei companii.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a Marii Britanii, a făcut un apel la comunităţile online de a se defini mai degrabă cu compasiune, decât cu ură; prin adevăr, în loc de dezinformare; prin echitate şi toleranţă în loc de nedreptate şi discursuri alarmiste; printr-un discurs liber, şi nu printr-un discurs folosit pe post de armă”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: