Diavolul s-a cuibărit la Fălticeni

Un pastor care îşi abuza sexual fiicele minore a fost trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a anunţat că, ieri, un procuror a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat învinuit în comiterea unor infracţiuni grave, precum violul.

Comunicatul precizează că profesia bărbatului „presupune existenţa unui standard ridicat al conduitei morale”, acesta fiind pastor.

Potrivit sursei menţionate, în perioada 2014 – iulie 2020, bărbatul a agresat fizic şi verbal, în mod repetat, cinci dintre copiii săi minori (patru fete şi un băiat). El îi bătea cu diferite obiecte, îi supunea la pedepse şi activităţi grele de gospodărie – uneori şi pe timp de noapte şi ploaie –, le aplica corecţii prin privare de hrană, punându-le astfel în primejdie gravă dezvoltarea fizică.

Încă mai mult, prin constrângere şi teroare, bărbatul îşi viola una dintre fiicele minore şi le forţa pe celelalte fete la acte de natură sexuală.

Acum, bărbatul este învinuit de viol, patru infracţiuni de agresiune sexuală, fiecare în formă continuată, şi de cinci infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: