Salvamont Suceava a avut trei intervenţii într-o singură noapte

Salvamontiştii suceveni au avut parte de o noapte grea, fiind nevoiţi să intervină de trei ori în decursul nopţii de duminică spre luni.

Astfel, în jurul orei 2, s-au desfăşurat simultan o acţiune de recuperare din masivul Giumalău a unui participant la evenimentul Bucovina Ultra Rocks şi o alta, de acordare a primului ajutor şi transport din zona Munceii Rarăului, în cazul unui alt concurent cu traumatism de membru inferior.

Salvamont Suceava precizează că perioada de asistenţă la Bucovina Ultra Rocks s-a încheiat cu şase solicitări.

Tot în noaptea menţionată, în jurul orei 3, o a treia echipă a intervenit pentru căutarea unei persoane dispărute în masivul Rarău, caz finalizat duminică dimineaţa, în jurul orei 10. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: