Un bărbat din Vicovu de Sus a fost reţinut pentru omor

> El a lovit în cap cu un levier un alt bărbat, cu care se certase de la o datorie > Victima anunţase Poliţia că este agresat

 Parchetul Tribunalului Suceava a anunţat, vineri, că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, dispunând şi reţinerea pentru 24 de ore a acestuia, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Până vineri s-a stabilit că, în cursul zilei de joi, s-a produs în jurul orei 14.20 un conflict spontan între bărbat şi victimă, conflict care s-a petrecut într-un loc public de pe raza oraşului Vicovu de Sus, motivat de disputa privind o presupusă datorie pe care victima o avea la inculpat.

Între inculpat şi victimă a avut loc o discuţie în contradictoriu din cauza presupusei datorii, iar discuţia a degenerat într-o altercaţie fizică, situaţie în care victima a sesizat organele de poliţie şi s-a îndepărtat.

Imediat, inculpatul s-a înarmat cu un obiect contondent (tip levier), a urmărit victima, iar, după ce a ajuns-o, a lovit-o puternic cu obiectul respectiv în partea stângă a capului, victima căzând inconştientă la pământ. Victima a decedat în cursul aceleiaşi zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: