Handbal

Daniel Stanciu este primul junior sucevean care trece la handbalul profesionist

Tânărul handbalist Daniel Stanciu, căpitanul naţionalei de cadeţi şi căpitanul CSU Suceava – juniori II, a semnat un contract cu CSU Suceava. Jucătorul de 16 ani a devenit astfel primul junior sucevean care trece, cu acte în regulă, la profesionişti.

Partea şi mai bună a acestei realizări este că Daniel este un jucător născut şi crescut la Centrul de copii al clubului de handbal sucevean unde se „coc”, au comunicat reprezentanţii CSU, „un lung şir de juniori de mare perspectivă care fac parte din strategia pe termen lung a clubului”.

Daniel a început să joace handbal la 9 ani, când era elev al Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din Suceava, fiind descoperit şi format de profesorul Vasile Boca. Este un copil serios, care iubeşte handbalul, are calităţi deosebite pentru acest sport şi este deja privit ca o mare speranţă a handbalului românesc. El joacă pe postul de coordonator de joc, şi la 16 ani are deja 1,93m şi 88 de kg.

„Voi munci pentru a face faţă rigorilor din handbalul de mare performanţă! Talentul nu este suficient pentru a ajunge cel mai bun! Îmi doresc enorm să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor! Generaţia din care fac parte este una de excepţie şi cred că avem potenţialul să formăm la Suceava o echipă de mare viitor”, a transmis cel mai tânăr component al lotului CSU Suceava, pe pagina de Facebook a clubului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: