Steaua a ajuns în sfârşit în Liga a III-a

În Ghencea a fost mare sărbătoare miercuri, după promovarea, în sfârşit, a Stelei, în Liga a III-a. Role de hârtie aruncată, fumigene, steaguri, aplauze, cântece, scandări până la răguşeală a fost arsenalul de entuziasm cu care fanii i-au însoţit la meci, pe drum şi aşteptat acasă pe jucătorii lui Daniel Opriţa, după a doua victorie din partidele de baraj, cea din Ialomiţa, cu Bărăganul Ciulniţa. 6-0 scria pe tabelă la finalul partidei care consfinţea participarea Stelei, în sezonul viitor, în Liga a III-a, adică de la acelaşi nivel cu Foresta Suceava, Bucovina Rădăuţi şi Şomuzul Fălticeni, reprezentantele judeţului Suceava. Şi dacă ne ajută Dumnezeu, la acelaşi nivel şi cu Siretul Dolhasca, echipă care îşi joacă ultima şansă la promovare, duminică, 9 august.

Sute de fani stelişti au creat pe tot parcursul zilei un adevărat spectacol, un neavizat putând crede uşor că entuziasmul general se datora câştigării unui trofeu european, nu unei avansări dintr-o ligă mititică în una doar mică.

Pentru Steaua, chinuita Steaua din Ghencea cea legendară, bucuria de miercuri a fost reversul frustrărilor adunate în patru ani de Liga a IV-a şi dramele consumate până la lacrimi după fiecare ratare a promovării.

Bucuria a fost imensă, dar fanii, cei care au suferit cel mai tare în ultimii ani, au rămas în acelaşi timp şi cu picioarele pe pământ. „Nu vă culcaţi pe-o ureche! Trageţi la fel de tare!”, a fost unul dintre mesajele galeriei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: