Poliţistă deconspirată de colegi

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a povestit, ieri, cum o poliţistă care lucra sub acoperire într-o operaţiune prin care s-a destructurat o reţea de trafic de minore a fost nevoită să se retragă, deoarece a fost deconspirată: „Şi-a dat seama că nu de traficanţi trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi”.

Adriana Săftoiu a povestit pe Facebook despre o poliţistă, tânără, infiltrată într-o rețea de trafic de persoane. Deputatul PNL relatează despre tânără că a absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC, apoi a dat examen la Academia de poliţie, a absolvit şi apoi a fost angajată în sistem, hotărâtă să se dedice destructurării traficului de minore.

„Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă reţea la nivelul judeţului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii reţelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma maşinii. Se uită pe geam. Pe maşină – o coroană funerară. În cutia poştală, mesaj: Renunţă acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău. Doar câteva persoane ştiau că e infiltrată. Extrem de puţine. La fel de puţine ştiau unde locuieşte. Şi totuși, la câteva ore după ce respectivii sunt reţinuţi, este ameninţată. A renunţat şi s-a retras. Şi-a dat seama că nu de traficanţi trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat şi am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, a scris Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: