Numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 se apropie de 3.900

 > În spitalele din judeţ erau internaţi ieri 211 pacienţi cu Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că, potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ erau 3.887 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Totodată, în anterioarele 24 de ore au fost internate 11 persoane diagnosticate cu Covid-19, iar în acelaşi interval de timp au fost externate 19 persoane declarate vindecate.

De menţionat este că din totalul celor 524 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 136 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, 99 pacienţi erau în zona tampon şi 289 pacienţi erau cu alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 136 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 87 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 37 forme uşoare, iar 12 pacienţi cu forme grave, erau internaţi în secţia ATI, dintre care cinci, ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 75 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 7 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări, a precizat Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: