„Verde” pentru faleza râului Siret de la Siret

Zilele trecute, la Siret s-a desfăşurat o „vizită de monitorizare” din partea experţilor Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamţ, pentru proiectul referitor la modernizarea falezei râului Siret.

Potrivit primarului Adrian Popoiu, „vizita şi verificările au decurs foarte bine”, constatându-se un ritm foarte bun al lucrărilor, pentru viitorul apropiat anticipându-se recepţionarea lor.

Edilul-şef de Siret a transmis că „experţii au fost foarte atenţi la calitatea lucrărilor executate, la îndeplinirea indicatorilor de proiect”, nefiind constatată nicio problemă în derularea proiectului.

Un aspect deosebit de important al acestui proiect constă în suplimentarea spaţiului verde din oraş cu peste 17.000 mp. „S-a apreciat în mod deosebit accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi şi faptul că zona va fi monitorizată video” a mai spus Adrian Popiu. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: