Suporterii bulgari au liber pe stadioane

> Dar la ei sunt puţin peste 12.000 de îmbolnăviri cu coronavirus…

Potrivit unui ordin emis de autorităţile bulgare, suporterii vor avea acces  pe stadioane. Dar nu în orice condiţii. În primul rând, numărul spectatorilor nu va putea depăşi jumătate din capacitatea stadioanelor, numărul permis fiind de maxim 1000 de oameni pe fiecare sector al arenei.

De asemenea, distanţa dintre suporteri nu poate fi mai mică de 1,5 m, ceea ce ar însemna cam un spectator la trei scaune.

Cu ceva  timp în urmă, autorităţile  bulgare au fost de acord cu reluarea campionatului intern de fotbal,  fără spectatori, ceea ce a născut un val de proteste din partea cluburilor care susţineau că  suporterii pot veni în tribune fără probleme.

Această convingere vine şi din faptul că de la începutul pandemiei până la începutul acestei săptămâni, în Bulgaria au fost înregistrate puţin peste 12.000 de persoane  infectate cu coronavirus, şi circa 400 de decese din această cauză, o statistică mult mai încurajatore decât în multe ţări din Europa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: