Solicitare a primarului Ion Lungu:

Spitalul Judeţean să facă, contra cost, teste pentru infecţia cu noul coronavirus !

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că a solicitat, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, ca şi Spitalul Judeţean să facă teste la cerere pentru infecţia cu noul coronavirus.

„Sunt foarte multe persoane din Suceava care îmi spun că vor să facă un test, din categorii defavorizate, unii panicaţi, alţii care au avut cazuri în familie” a declarat Lungu.

El a spus că aceste teste se pot face la DSP doar de către persoane care se încadrează în anumite categorii, incluse într-o grilă standard.

„Am înţeles de la domnul director că mai vine un aparat RT PCR, ceea ce e foarte bine, şi i-am rugat să mai angajeze personal, mai ales că vine sezonul de toamnă şi, că aşa cum se estimează, vor fi solicitări mai multe, să se poată face la SJU Suceava” a arătat Lungu.

El a explicat că sunt spitale mai mici care fac astfel de testări.

„Nu e nicio critică, dar spitale mai mici, de municipii, fac aceste teste şi (trebuie – n.n.) să putem face şi la Spitalul Judeţean, contra cost, aceste testări” a spus Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: