O „luminiţă” pentru o grădiniţă din Siret

O nouă vizită de monitorizare din partea experţilor Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamţ pe şantierul de lucru la Grădiniţa „Luminiţa” din Siret a confirmat buna desfăşurare a acestui proiect european, a afirmat recent primarul Adrian Popoiu.

Potrivit edilului-şef, verificările au vizat respectarea graficului de activităţi, calitatea şi conformitatea lucrărilor, gradul de atingere a indicatorilor de proiect.

„Suntem bucuroşi că reprezentanţii constructorului şi-au reconfirmat angajamentul de a finaliza lucrarea în avans faţă de graficul estimat iniţial. În plus, nu au fost constatate probleme sau riscuri în desfăşurarea proiectului” a transmis, după vizita de monitorizare, Adrian Popoiu. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: