O „băută” cu un străin l-a costat pe un sucevean 400 de lei

Marian N., din municipiul Suceava, nu a reuşit să le explice poliţiştilor suceveni cu cine a băut cu o seară înainte, însă îşi va aminti, cu siguranţă, că toată povestea l-a costat în jur de 400 de lei.

Duminică seara, cel amintit a fost prezent la un magazin mixt din zona str. Mircea Damaschin din municipiul reşedinţă de judeţ, unde s-a întins la băut cu un alt bărbat, pe care l-a şi „cinstit”. Întâmplarea s-a petrecut între orele 19 – 23, după care Marian N. a plecat către casă, unde a constatat că nu mai are la el telefonul mobil, şi nici 200 de lei.

 Interesant este că păgubitul nu a anunţat chiar atunci Poliţia, ci abia a doua zi, în jurul orei 16.30.

La „interviul” care a urmat apelului la 112, Marian N. nu a putut da prea multe amănunte despre întâmplarea de cu o seară în urmă, astfel încât prea multe şanse pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea eventualilor vinovaţi nu prea sunt.

Marian N. a rămas însă cu o pagubă de aproximativ 400 de lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: