În spitalele din Suceava şi Rădăuţi erau internaţi 222 de pacienţi cu Covid-19

> Până în prezent s-au vindecat 3.868 suceveni

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că, potrivit datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ erau declarate vindecate de Covid-19 un număr de 3.868 de persoane.

În ultimele 24 de ore în judeţ au fost internate 10 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 7 persoane declarate vindecate.

Totodată, din totalul celor 520 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 142 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 98 erau în zona tampon şi 280 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 142 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 91 prezentau forme medii ale bolii, 38 forme uşoare, iar 13, cu forme grave, erau internaţi în secţia ATI, dintre care patru, ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau ieri internaţi 80 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 9 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări, a precizat Prefectura.

Numărul total de suceveni testaţi până ieri era de 34.375. În anterioarele 24 de ore au fost testate 420 de persoane, dintre care, potrivit GCS, 34 au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus.

În judeţ erau în carantină 472 de persoane şi în izolare la domiciliu, 106 de persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: