În pandemie

Campania electorală va permite adunări electorale cu maximum 20 de persoane

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, ieri, că o provocare pentru autorităţile locale este organizarea campaniei electorale şi a alegerilor locale.

El a arătat că în ceea ce priveşte organizarea alegerilor locale încă nu este dat un ordin comun al Ministerului Administraţiei şi Ministerului Sănătăţii şi că sunt discuţii fel de fel.

Potrivit unor ipoteze de lucru, la evenimentele electorale nu vor putea participa mai mult de 20 de persoane.

Totodată, în cazul celor care strâng semnături de susţinere la corturi nu pot participa mai mult de trei persoane concomitent.

Mai mult, echipele care merg pe teren în campanie din uşă în uşă, vor putea fi formate din maxim două persoane, cu respectarea distanţei fizice de 1,5 metri, cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie, iar discuţia nu poate dura mai mult de 10-15 minute.

„Sunt ipoteze de lucru. Să vedem exact cum se vor materializa ele” a spus primarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: