Numărul localităţilor sucevene fără cazuri de Covid-19 scade de la o zi la alta

 > În prezent, în 38 de localităţi nu sunt cazuri în evoluţie, în timp ce în 61 sunt până în 5 cazuri, în 8 sunt sub 10 cazuri, iar în 7 sunt peste 10 cazuri

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, distribuţia cazurilor de Covid-19 în judeţul Suceava şi se constată că de la o zi la alta scade numărul localităţilor fără îmbolnăviri.

Astfel, dacă în urmă cu o săptămână 52 de localităţi nu prezentau cazuri Covid-19 în evoluţie, acum sunt doar 38. În alte 29 de localităţi este câte un caz în evoluţie, 32 de localităţi au sub 5 cazuri în evoluţie, 8 au sub 10 cazuri în evoluţie, iar 7 au peste 10 cazuri în evoluţie.

De menţionat este că numărul total de persoane testate până în prezent, în judeţ, este de 33.955, în ultimele 24 de ore fiind testate 315 de persoane, iar potrivit GCS 15 persoane au fost confirmate pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2.

Ieri, în judeţul Suceava se aflau în carantină 367 de persoane şi în izolare la domiciliu 108 de persoane.

De menţionat este că în cursul zilei de luni poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse 239 persoane.

De asemenea, au fost verificate 57 societăţi comerciale, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2000 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor conform Legii nr.55/2020. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: