Pentru personalul medical sucevean

Armata SUA a donat sute de echipamente de protecţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a întâmpinat, ieri, o delegaţie de militari americani care a venit cu o donaţie de echipamente de protecţie pentru personalul medical.

O delegaţie de militari americani condusă de maior Bradford Stark, ofiţer Relaţii Bilaterale, şi sergent Alyssa Malott din partea Biroului SUA de Cooperare în Domeniul Apărării a însoţit o donaţie de kituri complete de protecţie.

Kiturile sunt donate de Comandamentul European al Armatei SUA prin Programul de Asistenţă Umanitară.

 Donaţia s-a făcut către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, care va distribui echipamentele de protecţie personalului medical.

Gheorghe Flutur a declarat că este un gest frumos al armatei americane, un sprijin cu câteva sute de echipamente complete de protecţie pentru personal medical şi a menţionat că Direcţia de Sănătate Publică Suceava va hotărî unde vor fi trimise aceste echipamente.

„E o mână întinsă pe care o apreciez şi de aceea am fost, astăzi, prezent aici. Cu acest prilej vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut grijă de Suceava, donatori, şi mă gândesc la o listă întreagă de oameni de bine de aici, din Suceava, care au donat multe lucruri pentru SJU Suceava, pentru ceea ce am avut nevoie în perioada de pandemie” a spus Flutur.

El a menţionat că numărul de noi infectări nu este foarte mare, dar că autorităţile sucevene sunt în continuare în stare de alertă.

Preşedintele CJ Suceava şi-a exprimat speranţa într-o calmare a situaţiei şi a menţionat că de aceea eforturile autorităţilor trebuie să continue în această direcţie.

„Mulţumesc Armatei americane că a fost astăzi la Suceava cu un gând bun şi cu ajutoare concrete” a conchis Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: