Primarul Ion Lungu a predat 20.000 de măşti de protecţie medicilor de familie suceveni

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a predat, luni, 20.000 de măşti de unică folosinţă donate gratuit Asociaţiei Judeţene a Medicilor de Familie Suceava, reprezentaţi de dr. Irina Franciuc.

„Mulţumim medicilor de familie care depun eforturi deosebite în aceasta perioadă pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2” a transmis Lungu.

El a spus că municipalitatea suceveană este alături de personalul medical în această perioadă dificilă de luptă cu acest virus necruţător şi a transmis respectul comunităţii sucevene pentru cadrele medicale care duc această bătălie.

Municipalitatea suceveană a primit 48.000 de măşti de protecţie din partea municipiului chinez Yin-chuan, cu care Suceava este partener, dintre care 20.000 au fost donate medicilor de familie. Celelalte vor fi folosite de angajaţii Primăriei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: