Un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din Vicovu de Sus

> Pompierii au reuşit să salveze două case de locuit

Un incendiu care a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, într-o gospodărie din Vicovu de Sus din cauza unui scurtcircuit electric la instalaţia improvizată dintr-un adăpost de animale a fost stins de pompierii militari suceveni în circa două ore, fiind salvate două case de locuit.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vicovu de Sus, au intervenit cu 4 autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din oraşul Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe gospodăreşti, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, precum şi la o locuinţă învecinată, aflată la doar un metru distanţă de construcţiile cuprinse de flăcări.

În incendiu au ars un adăpost de animale pe o suprafaţă de aproximativ 65 mp, o magazie pe 35 mp şi bunuri din gospodărie şi au murit 3 cai, o vacă şi un porc.

Incendiul a izbucnit din interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizaţii.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, cu bunurile aferente, precizează ISU Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: