La Catedrala arhiepiscopală „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” 

S-a săvârşit Sf. Liturghie arhierească

Ieri, 2 august  2020, în  Duminica a opta după Rusalii, Înalt Preasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a slujit Sf. Liturghie arhierească la Catedrala arhiepiscopală „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.

Serviciul divin a fost săvârşit în sobor de preoţi şi diaconi, în altarul de vară amenajat în incinta aşezământului monahal.

Răspunsurile liturgice au fost date de grupul psaltic al  mănăstirii. La finalul serviciului liturgic s-a dat citire rugăciunii de izbăvire  din încercarea grea a bolii prin care trece omenirea.

Toţi credincioşii aflaţi în curtea sfântului locaş au păstrat  distanţa fizică impusă de dispoziţiile în vigoare. (C.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI