Senatorul PNL Daniel Cadariu, mesaj pentru Ioan Stan:

S-a decis să concureze pentru titlul de „penibilul anului”

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu i-a răspuns, sâmbătă, ironic, senatorului PSD de Suceava Ioan Stan, preşedinte al PSD Suceava care l-a criticat pe liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, că nu vine în faţa sucevenilor cu realizări, ci doar cu promisiuni.

„Fiindu-i frică să intre în competiţia pentru funcţia de Preşedinte de Consiliu Judeţean, domnul Stan s-a decis să concureze pentru titlul de «penibilul anului». Dovedeşte, o dată în plus, faptul  că nu are şi nu se pricepe la niciun fel de cultură” a transmis Daniel Cadariu.

El a adăugat că în ceea ce priveşte „cultura agricolă”, Ioan Stan a demonstrat de peste două decenii că ştie cum se poate falimenta o unitate agricolă prosperă în termen record, iar în prezent ţine să ne demonstreze, o dată în plus, că este în afara actului cultural, în general.

„Încearcă în mod penibil să ducă în derizoriu realizarea de edificii culturale cum ar Muzeul minorităţilor naţionale din Bucovina de la Siret sau Muzeul de Artă Sacră de la Fălticeni. Probabil că domnul senator Stan nu a auzit nici până astăzi despre investiţiile extrem de importante din domeniu: restaurarea Cetăţii de Scaun a Sucevei, modernizarea Muzeului Naţional al Bucovinei şi nici măcar nu ştie nimic de investiţia de la Muzeul «Ion Irimescu», de acasă, de la domnia sa, de la Fălticeni” susţine senatorul PNL.

Daniel Cadariu spune că Ioan Stan nu prezintă aceste reuşite pentru că ar fi ale lui Gheorghe Flutur.

„Este drept, aceste reuşite sunt ale actualului Preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, domnul Gheorghe Flutur. Iar noi sucevenii ştim că Preşedintele PSD Suceava tremură doar când îi aude numele. Şi de atâta «curaj nebun» a trimis o doamnă la bătălie, în timp ce el nu iese din casă. Şi dacă nu putem avea neapărat pretenţii cu privire la un domeniu atât de «sensibil» pentru parlamentarul din Fălticeni, este greu de acceptat să constatăm că nu prea îşi face treaba de senator fălticenean. Păi când stai «ascuns sub pat» este clar că nu ai părăsit localitatea de domiciliu” a adăugat Cadariu.

El crede că dacă ar fi făcut acest lucru ar fi ştiut şi Ioan Stan că aproape toate drumurile judeţene din zona pe care o reprezintă sunt deja modernizate sau în curs de asfaltare.

„Cetăţenii din majoritatea localităţilor din jurul   municipiului Fălticeni ştiu că prin eforturile Consiliului Judeţean Suceava şi prin implicarea directă a Preşedintelui Gheorghe Flutur drumurile din Slatina, Mălini, Cornu Luncii, Boroaia, Horodniceni, Rădăşeni, Vultureşti, Hârtop, Bogdaneşti, Râşca sunt de curând asfaltate, iar lucrările la drumurile de pe Axa Suceava – Iaşi, prin Ipoteşti, Bosanci, Udeşti, Liteni, Dolhasca au început deja. Şi aceasta după ce PSD-iştii de la Bucureşti,  Iaşi şi Suceava au blocat cu îndârjire şi prin toate mijloacele  vreme de 4 ani demararea proiectului” a conchis Daniel Cadariu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI